MENU
Hírek, információk

Zsalugáterek - múlt a jelenben

Zsalugáterek - múlt a jelenben Talán nem egyedüliként idéz nosztalgikus érzéseket bennünk a zsalugáterek látványa, hiszen nem is olyan régen nagyszüleink ablakait ezek az árnyékolók védték a napsütéstől.

A mai profilokra a gyártóknak köszönhetően rendkívül esztétikus, kiváló minőségű zsalugáterek kaphatók a piacon. Anyagát tekintve legoptimálisabb választásnak a borovi anyagból készült változat kínálkozik, de a szakemberek kívánságunkra elkészítik lucfenyőből, tölgyfából, vörös fenyőből is kívánságunknak megfelelően. Bármelyik lehetőséget is választjuk, garantált a fa nyílászárónkkal történő harmonikus megjelenés, ugyanakkor praktikussága sem elhanyagolható. Talán mindannyiunk emlékezetében él még a nagyszülői szoba hűvössége, és az átaludt reggelek, amelyhez az utánozhatatlan falusi levegőn kívül tagadhatatlanul hozzájárult a profilhoz illő színekben felszerelt zsalugáter is.

Kérje szakemberek segítségét, használja ki a formatervezés adta újdonságokat, varázsoljon nosztalgikus, meghitt környezetet nyílászáróira!
hírek információk
Vitorlázós hangulat a teraszon
A terasz és az ablakok, ajtók tervezésekor nem csak a homlokzati nyílászárók napvédelme fontos megoldandó feladat, a szabadban tartózkodás lehetőségének kiterjesztése érdekében szükséges a külső teraszok időjárás védelme is, pláne ilyen esős nyarakon, mint az idei.
Honlapunk hamarosan megújul!
Az Áron Ház Kft. jóvoltából a getax.hu hamarosan megújul! Visszatérő látogatóinkat, hűséges vásárlóinkat és az újonnan érkezett érdeklődőket is rendkívül széles árukészlettel, a piacon megtalálható legmagasabb minőségű nyílászárókkal várjuk vissza.